Bojujete s místem?

Kdo má hodně věcí, musí mít dost místa, kam je může ukládat. To se týká hlavně oblečení, které nejde skladovat jen tak poházené třeba v krabicích. Kdo má doma málo místa pro skříně a celkově pro úložné prostory, počítá s každým volným místečkem, které by se dalo využít k ukládání věcí. Někdy je potřeba vymyslet úložné prostory tak, aby na sebe jednotlivé segmenty navazovaly. Jedině tak využijete co nejvíce místa v co nejmenším prostoru. Jenže klasické skříně koupené v obchodě vám toto nejspíš neumožní.

velká šatna

Chcete třeba skříně až do stropu?
Do skříní ukládáme cokoliv – od oblečení přes sportovní nářadí až po dekorace. Všichni nemají možnost mít doma komoru nebo šatnu, která by nahrazovala obrovské šatní skříně. Někomu nezbývá nic jiného, než mít doma právě skříně. Pokud potřebujete opravdu využít každý centimetr, který máte k dispozici, je pro vás vhodné objednat si skříně na míru
https://www.sten-skrine.cz/. Ty vám pomohou vyplnit celý prostor určený pro skříň, a nejen to. Vyplní celý prostor určený pro skříně, a tím budete mít jednodušší údržbu. Skříně můžete mít opravdu až do stropu, a tak na nich nebudete muset utírat prach.

Proč si vybrat skříně od nás?
Naše skříně jsou vyráběny na zakázku podle rozměrů, které si můžete orientačně zadat na našem webu. Můžete si zkusit nakombinovat různé materiály a dekorace, a můžete tak předem zjistit, jaké kombinace se vám budou líbit nejvíc. Skvělou možností je volba tyčí, šuplíků, věšáků i drátěných košů, které vám značně usnadní organizaci věcí ve skříni.

předsíňová stěna

Díky 3D návrhu uvidíte, jak bude výsledná skříň vypadat. Vyrábíme na míru nejen úložné prostory, ale i kuchyňské linky. Projděte si fotografie hotových výrobků, které už slouží novým majitelům. Možná zde najdete inspiraci pro skříně do svého vlastního domova. Zadat nám můžete i poptávku, rádi vám zašleme nezávaznou cenovou kalkulaci.